Liviu Dragnea: Eu voi riposta o dată şi bine lui Iohannis

Data actualizării: Data publicării:
dragnea rade_PSD_MINISTRII_49_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că va riposta „o dată şi bine” atacurilor venite din partea preşedintelui Klaus Iohannis. Social-democratul a susţinut că nu poate fi blocată activitatea Guvernului şi a Parlamentului până când preşedintele ”revine la sentimente mai bune” faţă de noua putere.

dragnea rade_PSD_MINISTRII_49_INQUAM_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM - Octav Ganea

Preşedintele PSD a afirmat că nu a mai vorbit cu Klaus Iohannis de la ceremonia de depunere a jurământului de către miniştrii guvernului Grindeanu.

„Nu am mai discutat deloc cu Iohannis. E mai rău decât anormal. Este ineficient. Dar nu plâng seara acasă că nu sunt căutat de Iohannis. Nu vreau să ripostez, m-aţi văzut sărind la gâtul cuiva, am înjurat pe cineva, pe Iohannis, PNL?”, a spus Liviu Dragnea, la un post de televiziune, citat de News.ro.

Invitat să comenteze afirmaţiile critice ale preşedintelui legate de persoana sa şi de guvernul PSD, Liviu Dragnea a răspuns: ”Eu voi riposta o dată şi bine (...) Nu pot să mă trezesc în fiecare dimineaţă să ripostez”.

Dragnea a spus că relaţiile reci cu preşedintele Iohannis nu trebuie să influenţeze activitatea guvernului Grindeanu. ”Nu putem apăsa pe butonul de pauză, să îngheţe Parlamentul şi Guvernul până când revine preşedintele la sentimente mai bune”, a adăugat Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri