Liviu Dragnea: Faptul că nu se doreşte încă un vicepremier motivând că PC e mai mic decât PNL nu stă în picioare

Data publicării:
liviu dragnea captura actus nou

„Faptul că se uită şi la capra vecinului e de neînţeles. Întrebarea corectă e dacă PNL e dispus să renunţe la această pretenţie că PC nu are voie la o funcţie de vicepremier”, a spus Liviu Dragnea.

El a arătat că PSD acceptă toate propunerile PNL, inclusiv cea privind nominalizarea unui vicepremier la Interne sau o rocadă între miniştrii şi ministere.

„S-a dorit vicepremier la Interne. Suntem de acord. Rocadă între miniştri, între ministere. Suntem de acord şi cu asta. Faptul că nu se doreşte încă un vicepremier motivând că PC e mai mic decât PNL nu stă în picioare. USL nu s-a constituit pe principii care e mai mare şi nu a contat că PSD era de două ori mai mare ca PNL”, a spus Liviu Dragnea.

El a arătat că PSD îi aşteaptă „cu drag” pe liberali să vină în Guvern, dar că singurul lucru pe care PSD nu îl acceptă este desfiinţarea USD.

„Am dori să mergem toţi în USL, dar PNL a decis să nu o facă. Nu ne poate lua dreptul nouă, celor trei partide, să mergem într-o alianţă electorală, pe liste comune, la europarlamentare”, a mai spus Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri