Liviu Dragnea, față în față cu un jurnalist Rise Project. Ce a răspuns la întrebările despre valiză

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea da mana cu fiul sau, Valentin Dragnea
Liviu Dragnea a dat explicatii despre valiză. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat astăzi față în față cu unul dintre jurnaliștii Rise Project, care i-a pus mai multe întrebări despre celebra valiză cu documente.

Jurnalistul Rise project prezent la conferința de presă de la finalul ședinței CEx, l-a întrebat, printre altele, pe liderul PSD dacă a cerut ca Tel Drum să-i plătească geamurile, parchetul, marmura și barul din casă și cum se explică faptul că Tel Drum „plăteșete facturile lunare” ale fiului său.

Există niște instituții ale statului de drept, respectiv, DNA, prietenii dumneavoatră, care cred că trebuie să investigheze și să dea răspunsuri la aceste întrebări. Eu n-am niciun fel de legătură cu acea valiză, poze cu mine sunt mii în această țară. Nu știu care le ține, pe unde le ține, unii poate le țin pe tabletă, alții – sub pernă. Habar n-am, nu mă interesează de unde sunt făcute, cum sunt capturate și cum au ajuns acolo. Tel Drum sau nicio altă companie nu mi-a plătit nimic din ceea ce s-a realizat pe vreo proprietatea de-a mea niciodată, a spus Liviu Dragnea.

În valiza dumneavoastră, erau niște documente chiar de pe site-ul nostru. Când vă place și când nu vă place Rise Project?”, a întrebat jurnalistul.

Rise Project îmi place tot timpul”, a răspuns ironic președintele PSD.

În legătură cu documentele din valiză, Liviu Dragnea a spus: „Dacă acele documente sunt reale - dacă nu cumva sunt documente care au plecat din DNA să ajungă în Telorman și apoi la Rise Project, că a apărut și teoria asta, dar eu nu cred că cineva din DNA a făcut vreodată așa ceva -, trebuie să le investigheze. Sigur că n-au timp să investigheze toate neregularitățile, nelegalitățile pe care le-au înfăptuit Iohannis și apropiații lui, dar pe astea le vor investiga. Și trebuie să ajungă la niște răspunsuri”.

Jurnaliștii de la Rise Project au publicat luni primul articol cu conținutul valizei primite de la un țăran din Teleorman. Imediat, site-ul a picat. Digi24 vă prezintă în continuare primele informații din articolul „C-O-N-Ț-I-N-U-T-U-L”. Potrivit sursei citate, în hard-disk-ul extern se află toate documentele din computerul Nicoletei Pene - directorul comercial al Tel Drum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri