Sari la conținut

Liviu Dragnea: Gabriel Oprea a spus că e un om de onoare. Fiecare om decide cum îşi gestionează propria onoare

„Un tânăr poliţist a murit în uniformă, executând nişte ordine date de superiori. Nu a fost o situaţie uşoară, nu a fost o întâmplare lipsită de importanţă.

Legat de aspectele de legalitate, mă abţin să le comentez, dar şi eu, şi toată opinia publică, vrem foarte curând răspunsuri despre responsabili, despre cine se face vinovat de această situaţie

Şi eu am acelaşi punct de vedere pe care l-a avut şi Gabriel Oprea, că nimeni nu e mai presus de lege şi nu vrem să susţinem pe nimeni dacă cineva se va dovedi că are vreo vină.

Sunt martori, am văzut la TV, cred că poliţia şi parchetul au toate detaliile să ducă ancheta la sfârşit pentru ca opinia publică să afle adevărul.

Privind aspectul legat de onoare, din câte ştiu eu, din câte l-am văzut pe Gabriel Oprea, a spus că e un om de onoare.

Întrebarea despre demisie trebuie să îi fie adresată lui Gabriel Oprea, întrebarea dacă va fi demis trebuie adresată lui Victor Ponta.

Vom avea o discuţie şi în coaliţie, nu aş vrea să politizăm foarte mult această tragedie, dar mi se pare foarte clar, din punct de vedere al legalităţii şi al onoarei, fiecare om stabileşte şi hotărăşte cum îşi gestionează propria onoare.

Cred că au trecut foarte multe zile şi nu s-au spus lucruri, cred că e cea mai mare greşeală”, a declarat Liviu Dragnea.