Liviu Dragnea: Guvernarea este foarte proastă. Mai trebuiau schimbaţi 2-3 miniştri

Data publicării:
Liviu Dragnea PSD agerpres

Foto: Agerpres 

Este o neperformanţă serioasă. Noi vorbim practic de un act de guvernare foarte slab, o guvernare foarte proastă. Acest Guvern s-a remarcat prin nişte afirmaţii ale unor miniştri cum n-a mai îndrăznit niciun ministru în România (...) Pentru faptul că Guvernul are o prestaţie aşa proastă înseamnă că de vină este prim-ministrul”, a spus Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Liderul PSD a adăugat că ar mai fi trebuit schimbat „doi sau trei miniştri”, dându-l ca exemplu pe şeful Agriculturii, Achim Irimescu.

„În agricultură, în acest an Ministerul Agriculturii a făcut foarte mult rău”, a spus Dragnea, afirmând că el nu a acordat subvenţii la timp în domeniu, iar în privinţa fondurilor europene „lucrurile sunt aproape blocate”.

Dragnea a spus că acum parlamentarii care au susţinut Guvernul la învestitură regretă acest lucru, pentru că decizia a fost luată „la cald”, la presiunii străzii şi a unor instituţii.

„Este o dezamăgire foarte mare pentru toţi cei 389 de senatori şi deputaţi care au votat acest Guvern (...) Presiunile erau foarte mari pentru a veni tehnocraţii. S-a luat această decizie. Cu toţii avem ceva de învăţat de aici”, a spus liderul PSD.

Citiți și Dacian Cioloș: Întârzieri în plățile directe din agricultură au fost în toate țările, nu e normal să fie speculate politic

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri