Sari la conținut
News Alert

Liviu Dragnea ia în calcul şefia PSD: Pot face echipă cu oricine din partid. Aproape oricine

„Am primit foarte rău retragerea lui Victor Ponta. M-a sunat cineva şi mi-a zis. Nu am crezut. (...) Nu s-a consultat cu mine. Noi am avut mai multe discuţii de când a fost să îşi opereze piciorul la Istanbul. Era foarte frământat, trece printr-o perioadă foarte grea, nu mai este foarte stabil şi îl înţeleg. Eu cred că a făcut o greşeală, poate motivele lui sunt argumentate, cert este că în partid s-a produs o oarecare tulburare”.

Rovana Plumb: Dragnea nu mi-a comunicat o intenţie de a candida la şefia PSD

Este o situaţie fără precedent în istoria partidului, însă PSD trebuie să îşi vină în fire, susţine fostul lider social-democrat. În intervenţia televizată, Liviu Dragnea vorbeşte şi despre o posibilă candidatură la conducerea interimară a partidului: „Pot face echipă cu oricine din PSD. Aproape oricine. (...) Victor Ponta o doreşte pe Rovana Plumb şi o susţine. (...) Dacă colegii mei vor considera că eu sunt cel care să gestioneze un pachet de atribuţii pe o perioadă limitată, nu voi putea să refuz, nu aş putea să trăiesc toată viaţa cu gândul că aş fi putut să fac ceva pentru partid şi nu am făcut-o. Dacă e să mor, să mor în picioare”.

Liviu Dragnea susţine organizarea unui congres cât mai apropiat al PSD, pentru stabilirea noii conduceri, pentru că un interimat prea lung ar putea destabiliza partidul.