Liviu Dragnea îl atacă pe Klaus Iohannis: Înjură, jignește, minte

Data publicării:
liviu dragnea in fata unei usi
Mai poate reveni Dragnea în PSD? Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Liderul PSD Liviu Dragnea îl acuză pe șeful statului Klaus Iohannis că încearcă să genereze un vot negativ, folosind un limbaj agresiv și astfel sperând să ajute PNL și USR. Liviu Dragnea susține că referendumul inițiat de președinte este o mascaradă.

„Iohannis și partidele care îl susțin au avut o singură linie de comunicare: să înjure SD și pe mine. Avem un ghid pentru militanți, unde le-am trecut colegilor ce am făcut noi cu cifre, comparații. Ei cred că au: înjurături de mamă, de tată, de familie și apoi combinat. Au căutat orice să aducă voturi pentru PNL, USR, mai multe decât ar putea să ia dacă ar fi o dezbatere despre viață și nivel de trai. Și au făcut cu referendumul. Cred că evident că acest referendum e o mascaradă, pentru că el nu știe nici măcar întrebările”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, citat de MEDIAFAX.

„Iohannis, cel mai mare mut pe care l-a produs politica a început să facă zarvă. Înjură, jignește, minte doar, doar ar putea convinge niște oameni să voteze, să producă un vot negativ”, a mai spus liderul PSD.

Acesta susține că principalul țel al șefului statului a fost tocmai înlăturarea PSD de la guvernare: „Primul lucru după alegeri a fost să îl cheme pe pe Tăriceanu, să îi spună să facă o majoritate cu ceilalți și de atunci nu are în cap decât lucrul acesta. A discutat cu foști membri PSD. Au făcut majorități în mintea lor”.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că alegerile europarlamentare și referendumul vor genera schimbări în spațiul politic românesc, anunțând că nu va mai acorda PSD-ului încă o nominalizare pentru funcția de premier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri