Liviu Dragnea, ironic după ce Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la FRF

Data actualizării: Data publicării:
dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea anunțase că îl susține la șefia Federației Române de Fotbal (FRF) pe Ionuț Lupescu și a comentat ironic victoria categorică la alegerile FRF a lui Răzvan Burleanu, care a obținut 168 de voturi și a câștigat un nou mandat. 

Într-o conferință de presă, Liviu Dragnea a spus că România va avea „un viitor luminos” în fotbal după realegerea lui Burleanu și a susținut că acesta a câștigat cu ajutorul voturilor celor de la fotbal feminin și futsal. 

”Eu sunt de vină pentru că a câștigat Burleanu? M-ați văzut pe mine să spun public undeva că-l susțin pe unul sau pe altul? Eu pot simpatiza pe oricine, dar e foarte bine că a câștigat domnul Burleanu. E foarte bine că Federația Română de Fotbal și-a ales conducerea cu votul masiv al cluburilor de futsal, al cluburilor de fotbalului feminin și e foarte bine că promovăm acest sport și cred că avem un viitor foarte luminos în fotbal. Eu abia aștept să avem rezultate foarte bune”, a comentat președintele PSD.

Înainte de alegerile FRF, Liviu Dragnea spune că s-a întâlnit cu Ionuț Lupescu și că acesta i-a prezentat programul său pentru FRF, adăugând că îi va acorda toată susținerea sa în alegeri.

„Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuţ Lupescu. A fost singurul care m-a căutat acum o lună şi jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, şi mi-a spus despre intenţia sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui şi i-am spus că dacă va fi ales preşedinte al federaţiei, atunci va avea toată susţinerea mea”, spunea atunci Liviu Dragnea.

Întrebat cum ar vota, şeful Camerei Deputaţilor a răspuns: "V-am spus că singurul om cu care am discutat este Ionuţ Lupescu. Este nevoie de o schimbare profundă în modul de abordare a fotbalului de către noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal. Mi-aş dori ca viitoarea conducere a FRF să reuşească să ne reaprindă, nouă, microbiştilor, speranţa."

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri