Liviu Dragnea: Klaus Iohannis face enorm de mult rău acestei țări

Data actualizării: Data publicării:
dragnea la slobozia

Preşedintele PSD este acum la Slobozia, unde sunt alegeri pentru conducerea filialei Ialomiţa. Liviu Dragnea a luat cuvântul şi nu a pierdut şansa să laude guvernarea PSD şi să lanseze noi atacuri la adresa lui Klaus Iohannis.

PSD a început să vorbească, pentru că primul pas e curajul de a vorbi. Toți cei care au corupt justiția trebuie să plătească. (...)

Ni s-a spus mereu. Nu se poate să măriți salariile, nu aveți voie să măriți pensiile, nu aveți voie să măriți salariul minim pentru că destabilizați economia. Mai ieșea și Iohannis, un om care face enorm de mult rău acestei țări și care mai vrea să facă încă 5 ani de zile. Ne spunea că nu se poate, pe de o parte să micșorezi taxele și impozitele, și, pe de altă parte, să mărești salarii și pensii. Ba se poate, pentru că în mintea lui economia e artimetică simplă. S-a dovedit că acest model al nostru a făcut că România să aibă cea mai mare creștere economică”, a declara Liviu Dragnea, președintele PSD.

Ionuț Moșteanu: Liviu Dragnea continuă seria de minciuni

Ionuț Moșteanu, deputat USR, a reacționat, la Digi24, după declarațiile lui Liviu Dragnea, spunând că guvernul PSD „nu a făcut nimic din ce a promis” în campanie electorală din 2016.

„Liviu Dragnea continuă seria de minciuni cu care a început în 2016 în campania electorală, atunci când a venit în față românilor cu acele foi frumos colorate cu denumirea program de guvernare , niște foi colorate, care așa cum am văzut în ultimii 2 ani, nu au contat deloc, nu au făcut nimic din ce au promis atunci.

Suntem în continuare în urmă cu infrastructura, deși au schimbat 4, 5 miniștri, nici nu mai știu câți, suntem în continuare fără spitale regionale, nu s-a pus o cărămidă, nu s-a pus un gard, au făcut câteva creșe din cele 2.500 pe care le-au promis și legat de creștere economică – tocmai au venit cifrele săptămâna asta, suntem sub creșterea economică prognozată cu câteva zeci de procent, ceea ce în viață reală înseamnă câteva miliarde de euro în minus”, a explicat Ionuț Moșteanu, la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri