Liviu Dragnea: Klaus Iohannis îşi cere suspendarea

Data actualizării: Data publicării:
Liviu Dragnea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Dragnea

Preşedintele Klaus Iohannis îşi cere suspendarea, a declarat Liviu Dragnea, la un post de televiziune. Liderul PSD a subliniat însă că el nu este interesat de ideea suspendării.

Liviu Dragnea
FOTO: INQUAM Octav Ganea

„Preşedintele îşi cere suspendarea. Vrea suspendarea să meargă în ţară să se victimizeze.

Nu sunt interesat de ideea suspendării şi nu cred că trebuie pentru România aşa ceva acum. De la alegeri încoace tot ce a făcut a fost ca România să fie într-o criza permanentă”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a dezvăluit că se ştia două săptămâni că preşedintele Iohannis vrea să organizeze un referendum.

„Ştiam de acum două săptămâni că preşedintele are de gând să anunţe un referendum. Acesta a fost scenariul. A făcut acel spectacol neconstituţional la guvern. S-a dus peste premier pentru a crea discuţie pe tema graţierii, pentru a putea spune în această seară că această temă a devenit de interes naţional, pentru a se lega de prevederile constituţionale.

A fost un miting la care au fost oameni de bună credinţă, aşa au crezut, că nu sunt de acord cu o lege, dar o parte dintre ei erau de la cele 3 galerii de fotbal, sunt informaţii certe, nu aberaţii. A fost un miting politic, o mişcare civică instigată la care au venit şi oameni politici folosiţi în astfel de situaţii. Iohannis a depus un jurământ după ce a fost ales, că e garantul respectării constituţiei, aseară a instigat şi participat, este o încălcarea a legii.”

"Vom declanşa şi noi alte două referendumuri. Vom declanşa un referendum pe tema familiei, unde s-au înregistrat peste 3 milioane semnaturi, iar a doua temă va fi un referendum pe regimul imunităţilor. Nu sunt de acord cu imunitatea parlamentara si nici cu cea a presedintelui", a spus Liviu Dragnea.

Citiţi şi: Ce urmărește Dragnea? Președinte. Anul acesta!

Ce va face Liviu Dragnea mai departe

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri