Liviu Dragnea, la Digi24: DNA nu are acţiuni împotriva Guvernului

Data publicării:
liviu dragnea - psd-1.ro

Liviu Dragnea spune însă că miniştrii simt o presiune mediatică nefirească.

„Elena Vijulie: Simţiţi, domnule ministru Dragnea, o anumită presiune asupra Guvernului şi, implicit, asupra partidului de guvernământ din zona DNA?

Liviu Dragnea: Nu, nu este o presiune din zona DNA, este o presiune mediatică, nu ştiu dacă neapărat firească. Orice guvern este sub o presiune mediatică, orice guvern din orice ţară. Există o oarecare ezitare din partea funcţionarilor atunci când trebuie să semneze nişte documente. Nu înseamnă neapărat că nu semnează, se uită mult mai atent pe ele şi de aici apare o oarecare întârziere. Documente care se semnau după o zi-două de analiză, acum se semnează după cinci-şase zile. Dar nu putem spune că simţim o presiune a DNA-ului pentru că DNA nu are acţiuni împotriva Guvernului. Sunt acţiuni pe care procurorii le desfăşoară pe baza unor probe, este job-ul lor”.

Mai multe despre reacţia funcţionarilor publici la anchetele DNA, dar şi despre amendamentul împotriva corupţilor din PSD puteţi afla în această seară, din emisiunea Kilometrul 0, realizată de Elena Vijulie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri