Sari la conținut

Liviu Dragnea: Mie mi-ar fi ruşine să ocup funcţia de şef al Camerei după Valeriu Zgonea

„Dacă cineva şi-a anunţat candidatura avem două variante: ori ne aliniem toţi fericiţi în urma acestei dorinţe, ori discutăm în partid. Era bine să discutăm şi după aceea să iasă în presă aceste dorinţe şi aceste decizii.

În continuare cred că este nevoie de foarte mulţi dintre noi în campania electorală, în teritoriu, judeţe, comune ş oraşe. Nu aici. Eu nu aş putea să stau aici şi să dau cuvântul domnului Cernea sau nu ştiu cărui alt specialist în proceduri şi regulamente, în condiţiile în care lumea aşteaptă un guvern serios, stabil.

Există o supărare în partid că începând de luni, de după alegeri, când oamenii erau bucuroşi parcă ar fi vrut ca măcar două zile să se vorbească despre locale, nu despre cine va veni la Cameră şi moţiunea de cenzură. A fost o pretenţie a PSD-istului de rând. Am ajuns să vorbim de această funcţie ca şi cum ar fi fost cea de şef al Universului.

Din punctul meu de vedere are o importanţă aproape de 0, fiind ocupată de Valeriu Zgonea mie mi-ar fi ruşine să ocup această funcţie după Valeriu Zgonea”.