Liviu Dragnea, milionul și cocotierii

Data publicării:
dragnea

Preşedintele PSD a încercat, pentru prima oară, să explice cum a dispărut un milion de euro din declaraţia lui avere. Liviu Dragnea spune că a vândut nişte terenuri şi a investit banii, în casa lui din Alexandria. Problema este că tranzacţia nu apare în declaraţia de avere, aşa cum cere legea.

Întrebările au pornit de la o investigaţie a jurnaliştilor de la Rise Project, care au aflat că politicianul ar fi făcut tranzacţii cu milionarul Costel Comana. Timp de o săptămână, liderul PSD a evitat un răspuns clar.

Liviu Dragnea: Referitor la unele articole apărute în ultimele zile: nu am avut și nu am nicio afacere în Brazilia, nu am avut și nu am nicio afacere în nicio altă țară. Tot ce am avut și am e trecut de 20 de ani în taote declarațiile de avere.

A mai fost o întrebare la CDEP despre 4,9 mil lei obținute din vânzarea unor imobile. Sunt vândute prin acte notariale sunt trecute în toate declarațiile de avere, nu a fost nimic ascuns, imobile vândute pentru care am încasat banii respectivi, sunt proprietăți acumulate în perioada 1990 până în 2007.

Eu nu am cheltuit niciun milion pe cocotieri, dacă se fac dosare penale pe bune, intrăm într-o nouă etapă în România. O parte din bani i-am folosit, asta a fost și principala rațiune, o parte i-am folosit pentru construcția casei de la Alexandria, iar o altă parte în alte scopuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri