Liviu Dragnea: Nicio femeie din PSD nu m-a înşelat

Data publicării:
liviu dragnea ie 2

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Şcoala Politică a Femeilor social-democrate, că nicio femeie din partid nu l-a înşelat, iar cele în care a investit încredere, au răsplătit înzecit şi nu l-au păcălit. El a ţinut să precizeze că, în momentele de cumpănă, doamnele din partid au fost "mult mai stabile şi mai echilibrate" decât mulţi „purtători de pantaloni”, relatează News.ro.

„Femeile din PSD reprezintă, după părerea mea, structura care ne dă speranţă să mergem mai departe şi curaj. Cu mine personal aşa se întâmplă. Nu am spus niciodată vorbe goale, de câte ori am venit la dumneavoastră, poate aţi înţeles sau nu, am plecat mult mai încărcat. Mă întrebam înainte de a veni aici ce aţi mai putea face ca să fiţi şi mai frumoase decât sunteţi şi aţi făcut acest lucru, cu acest port popular. Orice femeie care se îmbracă într-un port popular românesc devine şi mai frumoasă decât este, iar dacă îşi mai pune şi o coroniţă, atunci îţi trebuie foarte multă stăpânire de sine”, le-a spus Liviu Dragnea femeilor social-democrate.

El a subliniat faptul că îi plac femeile, în special cele care investesc în cariera lor politică.

„Niciodată PSD nu a primit mai multe voturi din partea femeilor cum a primit în 2016 şi eu vreau să recunosc, o spun cu inima deschisă şi îmi asum: mie îmi plac femeile. O spun în postura şi de bărbat, şi de coleg, şi de partener, şi de coleg de partid. Dar cel mai mult îmi plac femeile din postura de investitor în cariera lor politică. Şi vă mai fac o mărturisire: niciodată până acum nu m-a înşelat nicio femeie din PSD, nu mi-a înşelat aşteptările vreau să spun. Femeile în care am investit încredere de-a lungul anilor au răsplătit înzecit această încredere şi niciodată nu ne-au păcălit, absolut niciodată, nici pe noi, nici partidul, nici cetăţenii care şi-au pus speranţa în noi”, a completat preşedintele PSD.

Dragnea a susţinut că femeile din partid au muncit cot la cot cu bărbaţii şi au fost mai stabile şi mai echilibrate decât „mulţi purtători de pantaloni”.

„Aţi muncit şi munciţi cot la cot cu bărbaţii, de multe ori chiar ne depăşiţi. Aţi luptat umăr la umăr cu noi atunci când războiul politic a cerut-o şi se pare că o cere în continuare şi în momentele grele, momentele de cumpănă, aţi fost mult mai stabile, mult mai echilibrate şi aţi generat mult mai multă încredere decât mulţi purtători de pantaloni. Nu înseamnă că bărbaţii sunt mai slabi, dar aţi dovedit că în momentele grele puteţi genera foarte mult echilibru şi puteţi fi o sursă de energie şi de speranţă pentru noi”, a afirmat preşedintele PSD.

El le-a mulţumit femeilor social-democrate că există şi că rămân în buchetul lor de trandafiri.

„Mulţumită vouă, PSD e mai sigur astăzi decât era înainte şi arată mult mai bine. Pentru toate lucrurile astea şi pentru lucrurile nespuse, dar ştiute, vă mulţumesc pentru că existaţi şi pentru că rămâneţi în buchetul nostru mare de flori, de trandafiri”, a afirmat Liviu Dragnea.

Şcoala Politică a Femeilor PSD se desfăşoară în aceste zile în staţiunea Mamaia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri