Liviu Dragnea o susţine total pe Gabriela Firea

Data publicării:
firea fb 1

Precizările vin după ce în presă au apărut informaţii conform cărora PSD ar lua putea să o retragă pe Gabriela Firea. Conform unor surse, ar fi existat discuţii între social-democraţi şi partenetrii lor din ALDE şi o variantă luată în calcul ar fi fost desemnarea actualului preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, drept candidat pentru Bucureşti.

"Gabriela Firea este candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, iar susținerea sa nu a fost niciun moment pusă în discuție în interiorul partidului. (...) PSD respinge încercările de politizare a campaniei pentru municipiul București, prin care se dorește deturnarea atenției de la problemele de fond ale bucureștenilor de care ar trebui să se ocupe viitorul primar al Capitalei”, scrie în comunicatul transmis de preşedintele PSD.

Liviu Dragnea spune şi că ceilalți candidați "ar trebui să urmeze exemplul Gabrielei Firea și să vorbească mai mult despre soluțiile simple și concrete care pot răspunde la problemele din viața de zi cu zi a bucureștenilor".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri