Liviu Dragnea, primele explicații despre internarea la un spital privat

Data actualizării: Data publicării:
dragnea dupa externare

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a dat, luni, primele explicații cu privire la internarea într-un spital privat și lipsa de comunicare oficială pe acest subiect. Liderul PSD a spus că nu a dorit să deranjeze activitatea spitalului printr-un comunicat de presă oficial și că a ales un spital privat deoarece a vrut să meargă la un medic în mod special.

În legătură cu comunicarea, poate greșesc sau nu, habar n-am, dar nu am... și nici n-am vrut să fac din asta un caz național și cu acoperire publică foarte mare, o consider totuși o chestiune personală. Un alt motiv a fost că n-am vrut să tulbur activitatea spitalului”, a spus Dragnea, într-o conferință de presă.

În legătură cu spitalul privat, am citit și eu mai multe comentarii. În primul rând este un spital cu capital românesc, sută la sută românesc. În al doilea rând, eu așa am făcut toată viața și recomand tuturor să facă la fel, eu urmez medicul. Un medic pe care-l știu de mult, un medic care a reușit o intervenție foarte complicată la Irina (Tănase, iubita lui Liviu Dragnea – n.red.) și pentru care îi mulțumesc și public. Și acolo mi-a zis să merg, m-a consultat și m-a îngrijit și suntem în contact permanent. Nu are legătură că este privat sau de stat. Dacă îmi spunea să merg la oricare alt spital, acolo mergeam. Am urmat și voi urma medicul, este vorba de doctorul Catană”, a adăugat el.

Însă, deși i s-a atras atenția că este al treilea om în stat și putea fi tratat la Spitalul Militar, Liviu Dragnea a răspuns că a răspuns deja.

Respect medicii și cadrele din Spitalul Militar, România are medici foarte buni, dar, când eram în Teleorman, cu toate că puteam să merg la orice alt spital din țară sau din străinătate, aveam doi medici la care mergeam în permanență”, a mai spus Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri