Liviu Dragnea, printre aplauze și huiduieli: „Faceţi politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti”

Data actualizării: Data publicării:
dragnea caras severin

Turneu al preşedintelui PSD la organizaţiile judeţene, înaintea alegerilor europarlamentare. Prima oprire: Reşiţa, unde a fost întâmpinat cu aplauze, dar şi cu huiduieli. Sunt alegeri la PSD-Caraş Severin. Filiala a rămas fără preşedinte, după ce deputatul Ion Mocioalcă a demisionat din partid şi a trecut la formaţiunea lui Victor Ponta.

Social-democraţii au fost întâmpinaţi cu huiduieli şi cătuşe de câteva zeci de protestatari. Nu s-au lăsat perturbaţi de scandări şi s-au reunit în şedinţă pentru a-şi alege noul preşedinte. Luminţa Jivan, actualul preşedintele interimar al PSD Caraş Severin, e favorită, mai ales că are susţinerea lui Liviu Dragnea.

După alegerile din organizaţia judeţeană lucrurile să intre în normal, să faceţi chiar politica partidului şi a PSD-ului pentru oameni, nu pentru găşti, nu pentru interese personale, sau pentru oameni care au folosit partidul ăsta pentru alte interese. Eu am încredere foarte mare în Luminiţa şi sper ca cu toţi primarii, cei 47 de primari PSD şi cei trei de la PNL, care am înţeles că vin la noi, chiar să facem ceva pentru acest judeţ”, a spus Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri