Liviu Dragnea recunoaște: nu mai discută așa des ca înainte cu Viorica Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:
dancila langa dragnea sedinta psd - inquam ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă nu mai discută la fel de des ca înainte. O spune chiar şeful PSD, care are şi o explicaţie: faţă de începutul de mandat, Viorica Dăncilă este acum mult mai ocupată, pentru că e mai implicată. Liviu Dragnea a afirmat joi seara la Antena 3 că nu poate fi comparată relaţia dintre el şi premier cu relaţia dintre Viorica Dăncilă şi Tudorel Toader. Premierul s-a întâlnit în această săptămână cu ministrul Justiţiei, iar concluzia discuţiilor a fost că Tudorel Toader nu va fi demis, aşa cum îşi doreşte preşedintele PSD. De aici şi zvonurile că relaţia dintre Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă s-ar fi deteriorat.

Liviu Dragnea a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, despre relaţia pe care o are cu premierul Viorica Dăncilă.

Acuma e mai e mai stăpână pe Guvern, e firesc. În primele zile era, totuşi, o meserie nouă, o funcţie nouă, o poziţie nouă, nu mai fusese în vreun guvern până atunci, cu atât mai puţin prim-ministru. Discutam mai mult. În ultimele luni, şi eu am zis să vorbim mai puţin pentru că a început să se implice mai mult în activitatea Guvernului. De la 1 ianuarie nici nu mai este acelaşi timp la dispoziţie pentru a purta discuţii, sunt tot felul de întâlniri, deplasări şi acum e plecată, la Dubrovnik, am înţeles. Deci numai e acelaşi timp disponibil de discuţie, dar relaţia e bună. Nu vreau să amestec un lucru, adică nu facem pereche politică doamna Dăncilă cu domnul Toader”,  a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă PSD ia în calcul schimbarea premierului, liderul social-democraţilor a răspuns: „Nu văd de ce. Chiar nu văd de ce”. 

Preşedintele PSD a spus, în schimb, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a greşit foarte mult în privinţa poziţionării pe tema ordonanţelor privind legislaţia din justiţie şi că situaţia acestuia va fi discutată, probabil, la următorul Comitet Executiv al partidului. 

Citiți și: 

Dragnea, atac la Dăncilă și Toader: „În partid s-a luat o decizie. Sigur, pentru unii, facultativă”

Liviu Dragnea: „Se pare că PSD nu-l mai asumă” pe Tudorel Toader

Cum răspunde Toader după acuzaţiile lui Dragnea conform cărora a „păcălit” tot partidul

Victor Ponta: Scandalul Dragnea-Toader e un fake, joacă teatru

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri