Liviu Dragnea: Revenirea lui Teodor Meleșcanu în politică ar fi în regulă

Data publicării:
melescanu audieri parlament - mfax-1

 

„O revenire în politică, din punctul meu de vedere, ar fi în regulă. Nu eu hotărăsc dacă intră în politică, e o decizie unipersonală. Domnul Meleşcanu a fost un politician cu foarte multă experienţă şi un politician deosebit, de primă calitate şi de prim rang. Ca şi politician a fost un politician chiar de calitate", a spus Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Solicitat să comenteze şi legat de faptul că Meleşcanu şi-a declarat „disponibilitatea" pentru o candidatură la prezidenţiale, Dragnea a precizat: „Ţara asta e încă liberă şi oricine poate să candideze, dacă simte că poate, dacă are aderenţă la public".

„Pe mine mă interesează să ne pregătim bine pentru europarlamentare, iar pentru prezidenţiale candidatul pe care îl va susţine PSD va fi şi candidatul pe care îl voi susţine şi eu şi pentru care voi munci în campania electorală", a adăugat Dragnea.

Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, a declarat la Digi24 că serviciul nu se implică în campania electorală, dar precizează că el doreşte să revină în politică după mandatul la SIE, iar despre o candidatură la prezidenţiale spune că nu a discutat cu nimeni, dar e „disponibil", în cazul în care va exista un interes.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri