Liviu Dragnea: Românii nu au votat pentru guvern tehnocrat sau liberal

Data actualizării: Data publicării:
dragnea psd

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că PSD a câştigat fără echivoc şi fără dubiu alegerile, iar românii nu au votat nici pentru guvern tehnocrat, nici pentru guvern liberal, el precizând că social-democraţii lucrează la forma programului de guvernare care va fi prezentat oficial în Parlament, precum şi la proiectul de buget pe anul 2017. Dragnea a exprimat deschiderea PSD pentru a colabora cu preşedintele Iohannis în procesul de instalare a unei guvernări stabile.

 

”Ne-am uitat la tot ce s-a produs în spaţiul public, am sperat că toată lumea va înţelege şi va constata că s-a terminat campania electorală, însă au continuat atacurile murdare atât la adresa mea cât şi a colegilor mei, unele chiar mai murdare şi perfide”, a afirmat liderul PSD.

Liviu Dragnea a adăugat că ”PSD a câştigat fără echivoc şi fără dubiu alegerile, iar românii nu au votat nici pentru guvern tehnocrat, nici pentru guvern liberal”.

”Cei care vor să ignore votul din 11 decembrie nu numai că greşesc, dar încalcă voinţa cetăţenilor care au votat duminică şi nu în acest fel vor reuşi ei să îşi recapete încrederea sau credibilitatea”, a continuat Dragnea.

Liderul PSD a susţinut că, după ce a luat act de votul de duminică, a dat dispoziţie colegilor săi să redacteze programul de guvernare în forma oficială care va fi prezentată în Parlament de către persoana care va fi propusă de PSD pentru a forma Guvernul.

”Tot ce am promis şi prezentat, fără excepţie, în timpul campaniei electorale va fi respectat la virgulă”, a susţinut Liviu Dragnea.

El a mai spus că social-democraţii lucrează, de asemenea, la ”redactarea fiecărei file de buget pentru fiecare minister şi fiecare instituţie”.

Liviu Dragnea a prezentat şi calendarul de aplicare a măsurilor promise de PSD, după instalarea Guvernului.

Liderul PSD a afirmat, totodată, că partidul său îşi reafirmă ”deschiderea de a colabora şi dialoga cu preşedintele României, Klaus Iohannis, în toate proiectele care vizează stabilitatea politică, stabilitatea economică, securitatea României”, precum şi ”în procesul de instalare a unei guvernări stabile”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri