Liviu Dragnea: Românii trebuie să se hotărască - ori pâine, ori cătuşe

Data publicării:
liviu dragnea fb-1

Adică şi bunăstare, şi anticorupţie. Liviu Dragnea spune, cu subiect şi predicat, că românii trebuie să aleagă între o şcoală nouă şi un nou dosar. Între o pâine mai bună şi cătuşe.

Liviu Dragnea: „Aşa cum stăteam la coadă la pâine se stă la coadă la DNA astăzi. E o regie frumoasă, chiar azi de ziua preşedintelui Iohannis, e un cadou frumos. Am fost azi pentru că chiar luni, 6 iunie, s-a pus în mişcare acţiunea penală. Bineînţeles că e o simplă coincidenţă, nu are niciun fel de legătură cu alegerile locale şi cu rezultatul alegerilor”.

Întrebat dacă îi este teamă de acest nou dosar penal în contextul în care mai are o condamnare cu suspendare, Liviu Dragnea a răspuns: „Au fost ani grei pentru mine şi pentru familia mea să plătesc pentru un referendum care l-a ţinut în continuare pe Băsescu, s-au depăşit toate astea acolo până la urmă mergem înainte. Eu merg înainte până la alegerile parlamentare. Am toate şansele să rămân liber până la alegerile parlamentare chiar şi într-un ritm foarte alert nu cred că se poate întâmpla altfel pentru că vreau să câştigăm alegerile şi sigur romanii trebuie să se hotărască dacă în loc de o alimentare cu apă preferă un denunţ, dacă în loc de o şcoală preferă un dosar sau în loc de o pâine mai bună preferă nişte cătuşe”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri