Liviu Dragnea: „Securiștii și-au făcut două partide”

Data actualizării: Data publicării:
dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat iritat când a fost întrebat de jurnaliști dacă alianța Alianța 2020 USR+PLUS încurcă planurile PSD la viitoarele alegeri.

Reporter: „Cum vedeți această alianță USR cu partidul PLUS? Modifică ceva în planurile PSD?”

Liviu Dragnea: „Securiștii și-au făcut două partide: unul pe stânga, unul pe dreapta. Pe stânga este partidul lui Maior și Coldea – Pro România și pe dreapta – partidul lui Cioloș. E simplu. Asta arată o foarte mare disperare, faptul că au început să desfacă conservele arată o mare disperare. Ceea ce e de bine”.

Liderul PSD a fost întrebat și dacă există riscul ca alianţa PSD-ALDE să piardă majoritatea parlamentară în condiţiile în care în ultimele zile mai mulţi parlamentari social-democraţi au trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro România. „Majoritatea parlamentară nu se pierde. Majoritatea parlamentară se verifică la legi şi la moţiune de cenzură. Se pare că s-au păcălit”, a răspuns Liviu Dragnea.

De asemenea, întrebat dacă se aşteaptă ca şi alţi parlamentari să demisioneze din partidul pe care îl conduce, șeful PSD a spus: „Eu nu mă aştept niciodată. Dacă nu mai e niciunul acoperit, nu mai pleacă niciunul, dacă mai e, mai pleacă”.  

Citiți și:

Victor Ponta mai ia un deputat de la PSD

Dacian Cioloș și Dan Barna au bătut palma: „S-a născut principala forță de opoziție: Alianța 2020 USR+PLUS”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri