Liviu Dragnea și Victor Ponta s-au împăcat pe Facebook

Data publicării:
ponta dragnea FB

Președintele PSD Liviu Dragnea i-a transmis un mesaj de susținere predecesorului său, în care a lăsat să se înțeleagă că indiferent de problemele lui Victor Ponta cu legea, acesta va candida la parlamentare.

„Victor Ponta a venit aseară la mine acasă. Am vorbit despre România, despre PSD și despre viitor. Va lupta alături de mine și de colegii din partid pentru ca familiile din România să aibă o viață mai bună. Victoria din decembrie o să fie victoria românilor!" este mesajul scris de preşedintele PSD.

Liviu Dragnea lasă astfel de înţeles că social-democraţii nu îi vor retrage sprijinul politic lui Victor Ponta, deşi este pus sub control judiciar. Totul, înainte de Comitetul Executiv Naţional, care va decide dacă, în cazul lui Victor Ponta, Codul de Etică al partidului se aplică.

Codul de Etică al partidului este un regulament care le interzice membrilor puşi sub control judiciar să candideze la alegeri. Cu puţin timp în urmă, Liviuz Dragnea a declarat că, indiferent ce se întâmplă cu Victor Ponta în justiţie, el va fi candidat PSD la parlamentare. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri