Sari la conținut
News Alert

Liviu Dragnea: Sunt zvonuri că voi fi închis

Preşedintele PSD vorbeşte iar despre ameninţările la care e supus. Liviu Dragnea invocă un plan care ar prusupune ca, undeva în primăvară, el să ajungă la închisoare.

„Ultimele zvonuri care vin către mine este că s-a luat decizia ca eu să fiu trimis în puşcărie undeva în aprilie, mai. (Cine a luat această decizie?) Cine poate să o ia, că nu o luaţi dumneavoastră? Cine poate decide în acest stat. Cu următorul dosar. Eu vă spun ce informaţii vin, poate sunt prostii. Am văzut tot felul de postări, ale unei doamne care a fost preşedinte la PNL. Spunea despre mine că trebuie să putrezesc în puşcarie”, a spus Liviu Dragnea.

Eu am două variante: varianta uşoară în care să-mi ascut şi eu săbiile şi să începem să ne batem în declaraţii, foarte frumos, foarte interesant şi cu mai puţină atenţie cu ceea ce trebuie să se întâmple în programul de guvernare sau varianta în care le încasezi, le încasezi. Nu voi încasa la nesfârşit. Dar... Asta e de categoria muscă. În fiecare zi, primeşti ceva şi dai. Eu sunt obişnuit la categoria super grea: o dată şi bine!”, a adăugat președintele PSD.

Pe aceeași temă