Sari la conținut

Liviu Dragnea: Tehnocraţii au minţit. Guvernarea a fost pentru ei un tren politic

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că guvernarea a fost pentru tehnocraţi „un tren politic în care se urcă acum cu toţii”.

liviu dragnea fb

Foto: Facebook

Preşedintele PSD a scris pe pagina sa de Facebook că atât prim-ministrul, cât și membrii cabinetului său au fost instalaţi la Palatul Victoria pentru că pretindeau că nu au legături cu partidele politice.

Unul câte unul, miniștrii Guvernului Cioloș părăsesc guvernarea și se pregătesc să intre ba în PNL, ba în USR. Cioloș însuși și-a anunțat aseară o platformă "civilă", cusută cu ață galbenă de la PNL și cu acul președintelui Iohannis, scrie Liviu Dragnea pe pagina de socializare.

În plus, el îi acuză pe tehnocraţi că au minţit: Guvernarea a fost pentru ei un tren politic în care se urcă acum cu toții. Nu le-a păsat de economie, nu le-a păsat de oameni, nu le-a păsat de țară.

Premierul Dacian Cioloș a confirmat vineri că a avut discuții cu câțiva miniștri care au intenția să candideze la alegerile parlamentare pe liste de partid, precizând că aceștia vor demisiona din

Premierul a declarat în mai multe rânduri că nu va candida la alegerile parlamentare, în pofida solicitărilor și a invitațiilor lansate de președintele Klaus Iohannis și de conducerea PNL. Joi seara, într-un interviu la Digi24, premierul Cioloș a explicat intențiile sale. Nu candidează pentru a-și onora o promisiune, anume că nu compromite actul guvernării prin implicarea într-o campanie electorală. Cioloș a declarat, în premieră, la Digi24, că dorește să lanseze un proiect-platformă, care să conțină principii de guvernare, proiecte deja demarate și care ar trebui continuate, iar partidele care doresc să-l susțină se pot ralia acestui proiect.