Liviu Dragnea: „Trebuie să mă gândesc serios dacă mai garantez sau nu pentru cineva pentru conducerea partidului”

Data publicării:
dragnea-2

Întrebat dacă s-a gândit să susţină pe cineva la conducerea partidului, să candideze sau să se retragă, Liviu Dragnea a spus că o să se gândească „la una dintre cele trei posibilităţi” şi că vrea să vadă care este cea mai bună variantă pentru partid.

Totuşi, întrebat dacă se retrage din funcţia de coordonator politic al PSD, Dragnea a spus: „Păi, am înţeles că nu am nicio calitate în PSD, deci n-am de ce să mă retrag”, potrivit Mediafax.

„Eu trebuie să mă gândesc serios dacă mai garantez sau nu pentru cineva pentru conducerea partidului şi asta trebuie să mă gândesc zilele astea, vorbim de două-trei zile, pentru că am avut nenumărate discuţii cu enorm de mulţi colegi din ţară, nu numai lideri judeţeni, ci şi membri de partid, primari, aleşi locali, parlamentari chiar”, a declarat Liviu Dragnea, după şedinţa BPN.

„Iau în calcul un singur lucru, şi anume ce au spus unii colegi astăzi în BPN, alţii au spus ieri, alţii au spus zilele trecute, să mă hotărăsc ce vreau să fac eu în ceea ce priveşte conducerea partidului. Promisiunea pe care am făcut-o în BPN şi o fac şi acum este că o să mă gândesc serios”, a mai spus social-democratul.

Liviu Dragnea a mai arătat că prezentarea demisiei de către Victor Ponta nu este un lucru bun pentru partid. „Toţi îl sprijinim, dar este important ca membrii de partid să vadă totuşi o acţiune coerentă de conducere începând de săptămâna viitoare. Asta e cel mai important şi în funcţie de obiectivul ăsta pe care mi l-am asumat eu sau la care mă gândesc eu o să iau o anumită decizie, clară şi fără echivoc”, a declarat Dragnea.

Referitor la planurile din PSD, Liviu Dragnea a explicat că cele mai importante lucruri sunt păstrarea guvernării şi construirea unei oferte politice pentru alegerile din 2016.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri