Liviu Dragnea: Voi munci în continuare pentru PSD. Mă gândesc la o modalitate de a ajuta partidul

Data publicării:
liviu dragnea -fb psd-1

Eu și Victor Ponta vom hotărî în ce mod pot ajuta în continuare partidul, pentru că am primit enorm de multe mesaje de la colegi şi nu numai, pentru care le mulțumesc. În partid rămân, dar nu pot să mă răzgândesc. Este o decizie unilaterală”, a spus Liviu Dragnea, referitor la demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea a anunţat anterior că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul „Referendumul”.

Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, decizia luată vineri de instanţa supremă nefiind definitivă.

El este preşedinte executiv al PSD din 2013, după ce anterior a fost secretar general şi vicepreşedinte al partidului.

La Congresul din aprilie 2013, când Victor Ponta a fost reales în funcţia de preşedinte al PSD, Liviu Dragnea a fost ales preşedinte executiv al partidului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri