Liviu Dragnea: Voi participa cu siguranţă la scrutin, voi vota fără ezitare pentru familie

Data actualizării: Data publicării:
180515_DRAGNEA_ICCJ_04_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: George Călin_INQUAM

Liviu Dragnea salută decizia Parlamentului referitoare la revizuirea Constituției privind definirea familiei. El precizează că referendumul va avea loc în 7 octombrie.

180515_DRAGNEA_ICCJ_04_INQUAM_Photos_George_Calin
FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

Liderul PSD adaugă că va participa „cu siguranţă” la scrutin şi că va vota „fără ezitare pentru familie, în sensul ei tradițional”.

„Salut decizia Parlamentului referitoare la revizuirea Constituției privind definirea familiei. Referendumul va avea loc pe 7 octombrie și va fi un moment crucial pentru valorile fundamentale ale societății românești.

Am susținut organizarea acestui referendum și voi participa cu siguranță la scrutin.

Este cea mai democratică formă posibilă de exprimare a voinței poporului român într-o chestiune de o profunzime spirituală deosebită.

Nu va fi un vot pentru sau împotriva cuiva, pentru sau împotriva unor categorii de persoane. Va fi un vot despre cum ne dorim să arate societatea în care trăim.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Eu voi vota fără ezitare pentru familie, în sensul ei tradițional, pentru că, în opinia mea, valorile tradiționale reprezintă rădăcinile unei națiuni”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri