Liviu Pop nu a observat vreun conflict între Firea și Carmen Dan: „Nu am văzut niciun atac, nu este niciun conflict”

Data publicării:
liviu pop_govro

Fostul ministru al Educației, Liviu Pop, neagă că ar exista un conflict între Gabriela Firea și Carmen Dan, în ciuda repetatelor atacuri ale celor două. Pop se declară nemulțumit că în spațiul public se vorbește despre violențele jandarmilor și despre modul în care a fost evacuată Piața Victoriei, în condițiile în care „noi încercăm să discutăm despre o faptă ilegală”. 

liviu pop_govro
Foto: gov.ro

Reporter: Gabriela Firea trebuie să mai rămână la conducerea PSD București?

Liviu Pop: Președinte interimar este, președinte ales, nu. Din câte știu, dânsa este președinte la PSD Ilfov. Toți președinții de organizații locale sau județene sunt aleși direct de membrii de partid.

Reporter: Carmen Dan trebuie să rămână la MAI?

Liviu Pop: Ce-i cu chestionarul ăsta luni dimineața? Da, trebuie să rămână. De ce nu?

Reporter: Ce spuneți despre conflictul dintre Firea și Dan?

Liviu Pop: Nu este niciun conflict. Dacă vrem să discutăm în spațiul public despre o formă neautorizată, nelegală, cred că întindem foarte mult coarda. Acea formă de protest era legală sau nu? Nu era legală?

Reporter: Și intervenția jandarmeriei trebuie să fie legală.

Liviu Pop: Mergem la cauză sau la efect? Lăsați să termine parchetul ancheta. Face parchetul anchetă? Să termine! Parchetul trebuie să își termine treaba, apoi vom comenta. Noi în spațiul public încercăm să discutăm despre o presupusă dispusă pe o faptă ilegală.

Reporter: De ce a ieșit Firea cu acest atac?

Liviu Pop: Nu am văzut niciun atac. Lucrurile care s-au discutat în CEx e foarte bine că s-au discutat, suntem o formațiune politică în care democrația este la cel mai înalt nivel. Despre ce s-a spus în spațiul public nu mai vreau să comentez, că deja s-au spus prea multe despre o demonstrație ilegală.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri