Foto Locuitorii unei comune din Moldova, amenințați de primar: Dacă nu votați PSD, veți avea surpriza ca lucrările să se oprească

Data actualizării: Data publicării:
scrisoare primar

Primarul PSD al comunei Buciumi (județul Bacău), Cozma Fănică le-a transmis cetățenilor din comună o scrisoare în care îi ceartă că nu au venit la vot în primul tur, iar cei care s-au prezentat la urne nu au votat-o pe Viorica Dăniclă. Înainte de turul al doilea acesta le cere să voteze candidatul PSD pentru că altfel nu va mai face nimic pentru comună. „Așa cum vă veți implica dumneavoastră, tot cu același procent mă voi implica și eu să duc la capăt ce v-am promis”, le-a scris primarul Fănică.

Edilul este neulțumit că în primul tur al prezidențialelor din 1200 de votanți ai comunei au venit la vot doar 486 care, majoritatea, au votat cu alți candidați. „V-am rugat să veniți la vot și nu m-ați ascultat. Dacă nu veniți la vot sau cei care vin la vot nu mă sprijină, veți avea surpriza ca lucrările începute să se oprească”, i-a amenințat primarul pe locuitorii comunei.

Primarul Cozma Fănică îi anunță din timp pe localnici că este posibil să fie vremea rea, însă trebuie să facă tot posibilul să vină la vot. 

„Dacă vreți binele comunei vă rog să vă implicați, să vorbiți cu rudele, cu vecinii, să veniți la vot și votați PSD”, a scris primarul.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri