Ludovic Orban a anunțat care este consilierul din Guvernul Dăncilă la care nu renunță

Data actualizării: Data publicării:
ludovic orban declaratii de presa la guvern
Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a anunțat că va continua colaborarea cu unul dintre consilierii onorifici ai fostului prim-ministru Viorica Dăncilă.

Este vorba despre fostul internațional Gică Popescu, care ajută guvernul cu organizarea Campionatului Mondial de fotbal din 2020.

M-am întâlnit ieri cu Gică Popescu, care a fost consilier onorific al premierului și care mi-a explicat cu ce se ocupă. E un fel de CEO pe partea proiectelor necesare pentru Campionatul European de fotbal. Am luat decizia să continui colaborarea cu Gică Popescu”, a spus Ludovic Orban, citat de Mediafax.

Declarația a fost făcută la Ministerul Tineretului și Sportului, unde Ionuț Stroe și-a preluat mandatul, în prezența premierului și a vicepremierul Raluca Turcan.

Știu că sunt câteva lucruri foarte importante și anume pregătirea pentru Campionatul European de fotbal, căreia îi acordăm atenția maximă posibilă. De asemenea pentru Olimpiada, aici necesitățile de finanțare sunt diferite, mai ales pentru disciplinele la care vom avea reprezentanți care intră în competiție. De asemenea cred că sunt câteva lucruri aici de rezolvat. A vorbit domnul ministru de patrimoniul uriaș pe care îl deține Ministerul Tineretului și Sportului și de care își bate joc, vă spun sincer, am fost în tot felul de locații lăsate în paragină, care nu folosesc nimănui, active care dacă ar fi utilizate în mod inteligent ar putea să genereze chiar și business-uri care să poată să finanțeze domeniul sportiv, nu mai vorbesc de ceea ce are nevoie fiecare sportiv, baza de pregătire, de antrenament”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a anunţat astăzi, în şedinţa de Guvern, că a mai demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD, printre care şi Olguţa Vasilescu, care ocupa funcţia de consilier al premierului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri