Ludovic Orban a votat „pentru a fi sigur că România va rămâne un stat european”

Data actualizării: Data publicării:
orban-vot

Ludovic Orban, președintele PNL, a votat la ora 9:00, în Capitală. El a spus că a votat la referendum și la alegerile europarlamentare „ca să fiu sigur că România va fi condusă de oameni cinstiți, nu de hoți”.

„Mi-am exercitat dreptul constituțional, atât la referendum cât și la alegerile penru Parlamentul European. Am votat ca să fiu sigur că România va fi condusă de oameni cinstiți și nu de hoți”, a spus Orban.

„Am votat ca să fiu sigur ca Guvernul nu va mai putea emite OUG în care să calce în picioare drepturile și libertățile fundamentale ale românilor. Am votat astăzi pentru a fi sigur că România va rămâne un stat european, că va fi bine reprezentată în PE de oameni de calitate, de oameni care să câștige aprecierea și respectul partnerilor europeni”, a adăugat liderul PNL.

„Adevărații deținătorii ai puterii publice sunt cetățenii. Votul este cea mai puternică arma pe care o are la dispoziție cetățeanul român. Sunt convins că românii nu se vor lăsa manipulați și intimidați și își vor exercita dreptul de vot la referendum și la europarlamentare”, a mai spus el.

Orban și-a exprimat convingerea că „referendumul va trece”.

„Majoritarea covârșitoare a românilor își doresc ca la conducerea României să fie oameni corecți și ca oamenii care au încălcat legea să fie pedepșiți și să nu-și modifice legile în favoarea lor. Sunt convins că astăzi va fi o victorie a românilor de bună credință, a românilor care își câștigă cinstit existența”, a precizat președintele PNL.

Digi24.ro vă ține la curent cu toate informațiile despre alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție aici.

  • Digi24 TV și Digi24.ro așteaptă de la voi, participanții la votul de duminică, fotografii, video și mărturii în legătură cu modul de desfășurare a alegerilor. Mesajele pot fi trimise pe conturile noastre de Facebook, WhatsApp (0771.100.304) și Twitter și vor fi prezentate în cadrul edițiilor speciale la Digi24 și în materialele realizate de Digi24.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri