Ludovic Orban anunţă posibile „ample acţiuni de protest” pentru susţinerea moţiunii de cenzură

Data publicării:
ludovic orban fb

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că liberalii discută despre posibilitatea organizării unor „ample acţiuni de protest”, în toată ţara, pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Acesta nu a precizat nici unde şi nici data la care vor avea loc manifestaţiile, transmite News.ro.

BUCURESTI - PNL - CONGRES - ALEGERI
Foto: InquamPhotos/George Călin

„Am purtat discuţii legate de pregătire moţiunii de cenzură, despre stadiul negocierilor şi despre posibilitatea organizării unor ample acţiuni de protest în susţinerea moţiunii de cenzură”, a anunţat Ludovic Orban la finalul BEX.

Întrebat când vor avea loc şi unde, acesta a spus că manifestaţiile vor avea loc în toată ţara. De asemenea, liderul PNL a afirmat că doreşte ca mitingurile să adune toţi cetăţenii care s-au săturat de PSD.

„Vom face apel la toţi cetăţenii români care s-au săturat de PSD şi care îşi dau seama că PSD îşi bate joc de România şi compromite şansele fiecărui român de a trăi mai bine, îi vom chema la acţiunile de protest, altături de membrii şi simpatizanţii noştri”, a adăugat Orban.

Liberalii anunţau în luna mai că au decis să înceapă discuţiile în Parlament pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului.

„Am luat decizia în Biroul Executiv de a începe toate tratativele, toate eforturile de lobby pentru a asigura maximum de şanse pentru reuşita moţiunii de cenzură”, a anunţat atunci Orban.

El a spus că liberalii vor discuta despre o eventuală susţinere a moţiunii de cenzură cu toate grupurile parlamentare, „cu toţi parlamentarii care mai au o urmă de raţiune şi o urmă de bun simţ şi care-şi dau seama că România este împinsă în prăpastie de conducerea clanului lui Dragnea”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri