Ludovic Orban, audiat la DNA în urma unei plângeri făcute de Viorel Cataramă

Data publicării:
orban la diicot_inquam ganea (3)
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a fost audiat, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, afirmând că a fost chemat în urma unei plângeri depuse de către Viorel Cataramă, care contestă excluderea sa din partid. El a spus că nu vede niciun motiv pentru depunerea unei sesizări împotriva sa la DNA şi că nu are niciun motiv de îngrijorare, acuzându-l pe Cataramă că înţelege să facă politică într-un mod josnic.

orban la diicot_inquam ganea (3)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban a afirmat, la finalul audierilor, care au durat aproximativ o oră, că a fost citat în calitate de martor, în urma sesizării făcute de Viorel Cataramă, pe care l-a acuzat că înţelege să facă politică într-un mod josnic.

Am fost chemat în calitate de martor privind o plângere depusă de Viorel Cataramă. Dacă el crede că îşi poate rezolva situaţia din partid cu sesizări la DNA... Contestă decizia de excludere din PNL şi decizia Consiliului Naţional. De vreo patru luni, domnul Viorel Cataramă a atacat sistematic conducerea partidului, pe mine personal a declarat liderul PNL.

El a mai spus că nu vede niciun motiv pentru depunerea unei sesizări la DNA împotriva sa şi că nu are nicio îngrijorare.

Întrebat ce competenţe are, totusi, DNA, dacă este vorba despre o plângere privind excluderea din partid, Ludovic Orban a răspuns: „Normal că dacă există o sesizare, DNA trebuie să facă cercetări. În ceea ce priveşte modul josnic în care domnul Cataramă înţelege să facă politică, prefer să nu comentez. Cred că orice om din partid care avea vreun dubiu în ceea ce priveşte excluderea domnbului Cataramă, acum nu mai are niciun dubiu. Domnul Cataramă acţionează ca un agent al PSD (...) Eu când am depus sesizări la Parchet, am depus împotriva unor abuzuri grave făcute de PSD. Unul dintre atacurile domnului Cataramă a fost că am depus sesizare penală împotriva lui Dragnea şi Dăncilă”.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri