Ludovic Orban, după retragerea lui Jean- Francois Bohnert: Pesedişti, vă gândiţi cumva la seppuku?

Data actualizării: Data publicării:
Ludovic Orban este convins ca Laura Codruta Kovesi va fi procuror sef european
sursa: facebook

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a referit vineri, pe Facebook, la desemnarea lui Jean- Francois Bohnert în funcţia de procuror-şef al Parchetului Naţional Financiar din Franţa şi retragerea acestuia din competiţia pentru funcţia de procuror-şef european. „Romania a primit un "cadou" de la francezi (...) Pesedişti, vă gândiţi cumva la seppuku?”, a scris Orban pe pagina sa personală.

Liderul PNL este de părere că, în acestă situaţie, Consiliul Uniunii Europene nu are altă variantă decât să accepte candidatul votat de Parlament, pe Laura Codruţa Kovesi. Orban o critică pe Viorica Dăncilă pentru declaraţia dată la recepţia de la Ambasada Franţei, în care premierul a spus că nu o susţine pe Kovesi.

„Cât de plină de venin poate să fie Vasilica Viorica Dăncilă şi, mai ales, cât de lipsită de luciditate şi de fler, încât să declare chiar astăzi că guvernul pe care îl conduce nu susţine candidatul român, declaraţie făcută chiar la Ambasada Franţei?”, a mai scris preşedintele PNL.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri