M.R. Ungureanu: Liderii PPE sunt iritați și îngrijorați pentru ce se întâmplă în dreapta românescă

Data publicării:
MRU la Luca

Declarațiile sale par un atac voalat la adresa liderului PDL, Vasile Blaga, care susține ideea ca democrat-liberalii să candideze singuri la alegerile europarlamentare, iar despre unificarea dreptei este dispus să discute după acest scrutin.

„N-aș vrea ca Forța Civică să cadă între scaune”, a declarat Mihai Răzvan-Ungureanu, care s-a plâns că după un an de când a făcut apel la o unificare a dreptei a constatat o „incapacitate” de a-și mai asuma cineva o victorie în condițiile în care dreapta nu-și găsește ritmul.

„Am senzația că am pierdut din vedere obiectivele propriului meu partid și ale mele (...) Am senzația că încerc să înot într-o piscină fără apă”, a spus liderul Forței Civice. El a spus că se aștepta la o chemare la dialog, dar s-a lovit de „aroganță, suficiență și calcule mici de partid”.

Cu toate acestea, fostul premier s-a declarat dispus să sprijine o candidatură a lui Cătălin Predoiu, primvice-președintele PDL, la alegerile prezidențiale de anul viitor. El a precizat că, la rândul său, și-ar dori să candideze la președinție, dacă este sprijinit.

Urmăriți în materialele video de mai sus declarațiile lui Mihai Răzvan Ungureanu făcute în emisiunea „Imparțial” de la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri