Macovei: Am ajuns într-un punct critic. Se deschide pe față discuția despre ieșirea României din UE!

Data publicării:
Monica Macovei
Monica Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei a transmis presei un comunicat în care atrage atenția că PSD-ALDE a început să vorbească pe față despre un așa-zis ROEXIT. În opinia lui Macovei, „planul lui Dragnea de a scoate România din lumea democratică pentru a deveni o dictatură în care el și prietenii lui politici cu dosare penale să nu răspundă pentru nimic devine tot mai periculos pentru români”.

Monica Macovei: „Trebuie să ne unim și să oprim orice acțiune împotriva românilor!

Sub patronajul condamnatului definitiv Liviu Dragnea, trăim o perioadă neagră, când se pune în discuție viitorul României alături de țările democratice.

Citiți și: 

Toate acțiunile PSD&ALDE din România, cu ajutorul UDMR, nu fac altceva decât să îngrijoreze statele membre, în care justiția este independentă, presa este liberă, legea se respectă și toți sunt egali în fața legii. Din cauza acestor acțiuni ale PSD&ALDE, România riscă pe zi ce trece să devină irelevantă la discuțiile despre reașezarea Uniunii, să fie lăsată în afara nucleului important din UE.

Mai mult, «decizia care se va lua prin referendumul de la sfârșitul acestei săptămâni este o declarație de independență», spunea aseară Marian Munteanu.

Planul lui Dragnea de a scoate România din lumea democratică pentru a deveni o dictatură în care el și prietenii lui politici cu dosare penale să nu răspundă pentru nimic devine tot mai periculos pentru români.

Discuția despre ieșirea României din UE este dovada de netăgăduit a trădării intereselor românilor de a trăi în libertate și democrație în Europa, care ne aduce și bani, și valori. Trebuie să ne unim și să oprim orice acțiune împotriva românilor!”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri