Mandatul lui Dacian Cioloș în 80 de fotografii

Data actualizării: Data publicării:
ciolos la telefon

Fostul premier Dacian Cioloș a publicat pe pagina de Facebook un altfel de bilanț: în fotografii. Pe pagina sa a încărcat 80 de fotografii de la evenimentele le care participat în mandatul de un an de zile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un altfel de bilanț, în imagini, al anului de guvernare. Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Câteva zeci de imagini fac... păi, în acest caz, mai mult decât aș putea scrie într-o carte întreagă despre tot ce a însemnat acest an :) Au fost momente dificile, momente frumoase, momente tensionate și momente emoționante. Iar cel mai adesea, din toate la un loc...”, se arată în mesajul care însoțește aceste fotografii.

„Fotografiile surprind și momente cu zâmbete. Este datorită încrederii și motivației în tot ceea ce am făcut și convingerii că trebuie să rămânem noi înșine, în orice împrejurare”, a completat fostul premier, adăugând că fotografiile au fost făcute de Steluța Popescu, Radu Bădoiu și Ștefan Curta.

După terminarea mandatului, Dacian Cioloș a anunțat că va lansa „o asociație activă”. Este vorba despre un ONG dispus să colaboreze cu partidele din opoziție. A discutat deja acest lucru cu USR, la o întâlnire pe care a avut-o astăzi cu conducerea partidului, și spune că va propune și liberalilor o astfel de colaborare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri