Manifestație a Alianței Creștin-Liberale față de legalizarea traseismului politic a primarilor

Data publicării:
10464297 782026701849369 9171463990702081134 n

Reprezentanții opoziției au spus că această ordonanță va face rău României și că Victor Ponta se pregătește să fraudeze alegerile prezidențiale din această toamnă. De asemenea, ei au spus că au informat ambasadele occidentale.

Mitingul nu a fost lipsit de confort, manifestanții au stat pe scaune și, în mod ironic, a fost adusă și o mașină de făcut popcorn, asta doarece premierul a declarat în urmă cu câteva zile că nu va participa la dezbaterile din primul tur și că se va uita la ele cu popcorn și cu o răcoritare. 

Eu sunt foarte îngrijorat, discutând cu primarii, aflu de noi şi noi cazuri în care se fac presiuni asupra lor, această presiune dublată de legalizarea traseismului este un real pericol pentru stabilizarea administrației locale. Este o bătaie de joc la adresa votului dat în administrațiile locale”, a declarat Klaus Iohannis, preşedintele PNL.

Victor Ponta: „Primarii și consilierii nu sunt sclavi pe moșia lui Blaga și Iohannis, pot să fie liberi”

Victor Ponta a declarat la începutul şedinţei Guvernului că îşi asumă Ordonanța de Urgență privind migraţia primarilor, pentru că „trebuie să facem un pic de dreptate”. Premierul a precizat că termenul în care aleşii locali îşi pot alege partidul va fi de 45 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri