Marcel Ciolacu a anunțat una din variantele de premier, dacă moţiunea trece

Data publicării:
marcel ciolacu presedinte PSD
Președintele PSD, Marcel Ciolacu. Foto: InquamPhotos/ George Călin

Viceguvernatorul Băncii Naţionale a României, Leonardo Badea, este una dintre variantele luate în calcul de PSD ca propunere de premier, dacă moţiunea de cenzură va trece, a anunţat preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu, informează Agerpres.

"E una dintre variantele luate în calcul în acest moment şi e un om care merită să aibă această propunere", a precizat Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

El a precizat că preşedintele "a făcut o mare greşeală" la începutul crizei sanitare, aceea că nu a venit cu propunerea unui guvern de uniune naţională.

leonardo badea
Leonardo Badea - Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

"A făcut o mare greşeală preşedintele Klaus Iohannis că nu a venit, când a început criza de coronavirus, cu un guvern de uniune naţională. România ar fi arătat cu totul şi cu totul altfel în acest moment. (...) Nu numai PSD cu PNL, erau toate forţele politice implicate în acest efort, ar fi fost o altă comunicare mult mai coerentă şi sunt sigur că acel guvern nu s-ar fi îndepărtat de agenda românilor. A fost o greşeală majoră. Un preşedinte în acel moment trebuia să vadă interesul românilor mai presus decât interesul PNL şi această agendă doar politică a PNL", a adăugat Marcel Ciolacu.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri