Foto Marcel Ciolacu a fost la Muntele Athos să se roage „pentru sănătatea noastră și a tuturor semenilor noștri”

Data publicării:
ciolacu ciocneste oua cu calugari
Marcel Ciolacu a ciocnit ouă cu călugării români de la Muntele Athos. Foto: Facebook / M. Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a mers la Muntele Athos după Paști, unde s-a rugat și s-a întâlnit cu călugării de la schiturile românești. Președintele PSD a fost însoțit de vicepreședintele Paul Stănescu, potrivit fotografiilor postate pe Facebook.

„În Săptămâna Luminată am petrecut câteva zile pe Sfântul Munte Athos pentru a mă ruga pentru sănătatea noastră și a tuturor semenilor noștri. Am trăit multe momente binecuvântate în acest loc care este tezaurul cel mai de preț al ortodoxiei, dar cel mai mult m-au impresionat călugării români care și-au dedicat viața lui Hristos în lăcașurile românești care dăinuiesc de sute de ani în aceste locuri sfinte”, a scris Marcel Ciolacu duminică pe Facebook, unde a postat mai multe fotografii.

La schiturile de pe Muntele Athos, Marcel Ciolacu, care a fost însoțit de Paul Stănescu, s-a întâlnit cu mai mulți călugări români.

„Întâlnirea cu Părintele iconar Iacob de la Chilia athonită Sfântul Tihon, cu Părintele Daniel sau cu slujitorii Domnului de la Schitul Românesc Prodromu sau de la chiliile românești Sfântul Mare Mucenic Gheorghe și Sfântul Ipatie au fost momente de mare bucurie, dar și de mândrie pentru tot ce a realizat Biserica Românească de-a lungul timpului. Am fost, de asemenea, alături de Starețul Efrem, la Mânăstirea Vatoped la Sărbătoarea de Cinstire a Icoanei Maicii Domnului Eleovrytissa (Izvorâtoarea de mir)”, a mai arătat Ciolacu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri