Marcel Ciolacu a semnat în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei la București

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu semneaza in cartea de condoleante deschisa la ambasada turciei la bucuresti
Marcel Ciolacu a semnat în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei la București. Foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a semnat miercuri în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei la București în memoria victimelor cumplitei tragedii care s-a abătut asupra acestei țări. „L-am asigurat pe Excelența Sa, domnul Ambasador Özgür Kıvanç Altan de solidaritatea noastră deplină”, a scris președintele PSD pe Facebook.

Marcel Ciolacu: Am semnat astăzi în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Republicii Turcia la București în memoria victimelor cumplitei tragedii care s-a abătut asupra acestei țări.

L-am asigurat pe Excelența Sa, domnul Ambasador Özgür Kıvanç Altan de solidaritatea noastră deplină și am transmis condoleanțe pentru familiile îndoliate și adânca noastră compasiune pentru toate persoanele afectate de acest dezastru natural.

Îi mulțumesc și reprezentantului comunității turce din Parlamentul României, domnul deputat Iusein Ibram, pentru că a fost alături de mine în spiritul strânselor legături de prietenie care unesc popoarele noastre.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri