Marcel Ciolacu amenință că va face comisie parlamentară pentru cazul Suceava: „Ipocrizia trebuie să aibă o limită”

Data publicării:
președintele psd, marcel ciolacu
Foto: INQUAM Photos/George Călin

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că, în cazul în care autorităţile nu comunică despre situaţia de la Spitalul Judeţean din Suceava, social-democraţii vor iniţia o comisie specială pentru aflarea adevărului cu privire la acest subiect, scrie Agerpres.

„Ipocrizia trebuie să aibă o limită. Eu nu am auzit nimic ce s-a întâmplat cu managerul de la Suceava, decorat sau nedecorat, cum e el. Nu am auzit nimic despre ce se întâmplă cu domnul Flutur. Acolo s-au luat nişte decizii în urma cărora au murit nişte oameni. Lucrurile astea vor trebui foarte clar aflate. Românii trebuie să ştie ce s-a întâmplat. Dacă continuă acest ritm, vom iniţia o comisie specială să aflăm adevărul şi vor fi instituţional şi constituţional obligaţi să spună Parlamentului adevărul”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

El a adăugat că „oamenii mor acum în administraţiile controlate de PNL”.

„Domnul Florin Roman a atacat astăzi anumite administraţii locale (conduse de membri ai PSD - n.r.) gratuit. Oamenii trăiesc în aceste administraţii şi ştiu adevărul. Am văzut în Moldova trei judeţe - Bacău, Piatra Neamţ şi Iaşi - care s-au unit să cumpere un spital tampon pentru a nu se răspândi coronavirusul din focarul de la Suceava”, a afirmat Ciolacu.

Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat la 2 aprilie funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Viorel Seredenciuc. Patru ofiţeri din Ministerul Apărării Naţionale vor asigura managementul medical şi operaţional al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. 

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, susţine că majoritatea consiliilor judeţene sau primăriilor conduse de reprezentanţi ai PSD nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea de aparate de testare PCR pentru coronavirus.

Citiți și:  Marcel Ciolacu, atac dur la Florin Roman: „Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent și nu face nimic!”

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri