Marcel Ciolacu, despre noul ministru de Finanţe, Dan Vîlceanu: „Nu este din produsele high-class” ale PSD

Data publicării:
marcel ciolacu rade
Președintele PSD, Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că se bucură de faptul că partidul pe care îl conduce este o „pepinieră bună” şi pentru celelalte partide, dar că noul ministru al Finanţelor, Dan Vîlceanu, nu face parte din „produsele high-class”. Aceasta, în condițiile în care Vîlceanu a fost membru PSD.

"În continuare, avem o pepinieră destul de bună şi pentru celelalte partide. Sincer, nu este din produsele high-class ale PSD. Veţi vedea în următoarele luni prestaţia la Ministerul Finanţelor. Bine că am scăpat de domnul Cîţu de la Finanţe! Este portofoliul cel mai important după cel de prim-ministru”, a spus Ciolacu la postul B1 TV, potrivit Agerpres.

„Va fi şi domnul Vîlceanu unul dintre mulţii miniştri ai acestui Cabinet. Şi îi luăm pe rând: domnul Oros, la Agricultură - zero, domnul Ghinea de la Fonduri, doamna Turcan de la Muncă. Aşa şi cu domnul Vîlceanu, că a fost pesedist, că a fost şeful tineretului social-democrat, marea problemă este că, în continuare, domnul Cîţu este prim-ministru al României”, a adăugat el.

Dan Vîlceanu şi-a început cariera politică la PSD, fiind preşedinte al Tineretului Social Democrat Gorj din 2006 până în 2009, după care a trecut la PDL Gorj.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri