Marcel Ciolacu: PSD va intra total în opoziție. Va fi una dură

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu in tmpul unei confrinte de presa
Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți, înainte de consultările convocate de președintele Klaus Iohannis, că Partidul Social Democrat nu va participa la discuțiile de la Cotroceni.

„PSD nu va participa la circul ieftin condus de președintele Iohannis. Am luat decizia ca astăzi PSD să nu se prezente la consultările de la Cotroceni”, a declarat Ciolacu.

Președintele PSD spune că partidele care au format o coaliție nu au legitimitate să propună premierul și a anunțat că PSD va intra „total în Opoziție”.

„Gașca pierzătorilor au creat o majoritate de conjunctură, care nu are legitimitate în ceea ce privește voturile și opțiunea românilor pentru funcția de prim-ministru. PSD va intra total în opoziție. Vom face o opoziție dură cum merită românii să fie reprezentanți de PSD”, a mai spus Ciolacu.

Întrebat dacă PSD a încercat să constituie o majoritate parlamentară pentru a intra la guvernare, Ciolacu a spus că „aritimetica” nu poate fi schimbată.

„Nu încercăm să schimbăm aritmetica, aritmetica este una singură pentru toată lumea. S-a încercat creionarea unor majorități, dar era foarte greu pentru că președintele României s-a implicat. Există o majoritate, PSD este în acest moment în opoziție”, a încheiat președintele PSD.

Editor : Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri