Marcel Ciolacu, primul mesaj după ce i s-a făcut rău

Data actualizării: Data publicării:
marcel-ciolacu-psd-fb (1)

Liderul PSD Marcel Ciolacu a postat duminică un mesaj pe Facebook în care anunță că se simte bine, că totul este în regulă și că își reia activitatea. Totodată, el adresează mulțumiri medicilor și celor care i-au fost alături după ce în cursul dimineții i s-a făcut rău chiar în cursul conferinței de presă pe care o susținea. 

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere! Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”, a scris Marcel Ciolacu duminică după-amiază.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Marcel Ciolacu a avut, duminică, un episod de lipotimie (stare de leșin). A fost transportat la Spitalul Militar, unde i s-au făcut o serie de investigații, inclusiv testul pentru Covid-19. Spitalul a transmis că diagnosticul pus președintelui Camerei Deputaților este „episod lipotimic recent - în observație etiologică, hipocalcemie frustă”, iar testul rapid pentru Covid a ieșit negativ, în timp ce testul PCR este în lucru. „La acest moment, starea pacientului este una stabilă, cu evoluție favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigațiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare și a stresului, regim alimentar și hidratare corespunzătoare", arată comunicatul Spitalului Carol Davila.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri