Video Marcel Ciolacu: PSD nu se teme de votul românilor

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu - ganea - 20190611140312_OGN_0662-01
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat în cadrul Conferinţei extraordinare a PSD București, că social democrații se pregătesc pentru orice fel de alegeri.

„S-a discutat că PSD se pregăteste pentru orice fel de alegeri și în orice variante. Domnul Stănescu a transmis foarte clar: PSD este pregătit pentru orice fel de alegeri. (...) Eu consider în continuare că PSD nu dorește să pună în aplicare legile de la 1 septembrie, dorește să facă anticipate înainte ca aceste legi să intre în vigoare. PSD-ului nu îi este teamă de niciun fel de alegeri. Mai exact, să fiu și mai clar: PSD-ului nu îi este teamă de votul românilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai adăugat că sesizarea la Curtea Constituțională privind desemnarea lui Ludovic Orban pentru funcția de premier va fi depusă cu certitudine luni. Liderul interimar al PSD a mai adăugat că niciun parlamentar nu a anunțat că va vota propunerea de premier a lui Klaus Iohannis.

"Sesizarea la Curtea Constituțională va fi depusă cu certitudine mâine. Un singur lucru o să invoc astăzi (duminică, n.r.)din această sesizare. Domnul Orban este primul ministru desemnat din nou, el fiind primul-ministru interimar sau demis. Vă rog frumos să-mi spuneți și mie ce parlamentar sau ce forță politică a anunțat că va vota cu domnul Orban în Parlament. E o mascaradă. În aceeași ședință l-au propus prim-ministru și în aceeași ședință au hotărât, prin vot politic, că n-o să-l voteze” a afirmat Marcel Ciolacu, duminică, la Parlament.

Liderul interimar al PSD a mai precizat că în cursul săptămânii va lua o decizie în privința candidaturii la șefia PSD în cadrul Congresului.

„Nu vreau să fac aceleași greșeli pe care le-au făcut alții. Cu certitudine săptămâna viitoare voi face acest anunț dacă voi întra în aceasta cursa. Vreau sa găsim formula de echipă cea mai bună astfel încât în următoarele doua bătălii electorale PSD nu sa între în turul doi, ci să câștige alegerile”, a mai spus Ciolacu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri