Marcel Ciolacu: PSD nu va vota niciodată acest guvern

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu in parlament
Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: INQUAM Photos/ George Calin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, că social-democrații nu va vota niciodată guvernul în frunte cu Florin Cîțu - premier, anunțat de coaliția de dreapta formată de PNL, USR-PLUS și UDMR.

"Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins interesul pentru soluțiile reale de a scoate România din criza sanitară și economică.

Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ținut în lesă de Orban. Și doi vicepremieri care aveau nevoie de niște birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic!

PSD nu va vota niciodată acest guvern al menținerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naționale!

Totuși, președintele Iohannis doarme liniștit când știe că peneliștii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul și fugeau cu el în spate?!", arată un mesaj publicat pe Facebook de Marcel Ciolacu.

Florin Cîțu va fi premierul propus de coaliția PNL, USR-PLUS și UDMR, a anunțat Ludovic Orban, vineri seară, după negocierile dintre cele trei formațiuni politice. Liderii partidelor au anunțat că Executivul va avea 18 ministere, iar dintre acestea, 9 vor fi conduse de reprezentanți ai PNL, 6 de USR-PLUS și 3 de reprezentanți ai UDMR.

 

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri