Marcel Ciolacu spune că s-au limpezit apele în partid și nu mai există „gri”

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu in parlament
Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: INQUAM Photos/ George Calin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că moţiunea de cenzură care nu a mai apucat să fie supusă votului în această săptămână în Parlament a condus la „limpezirea apelor în partid”.El a declarat că „nu mai există gri în partid”, ci doar „alb şi negru”, relatează Agerpres.

„În acest moment s-au limpezit apele. Nu mai există gri în partid. Există alb şi negru. Cei care au fost prezenţi să voteze moţiunea de cenzură şi cei care nu. Cine nu s-a prezentat din partea PSD a fost exclus din partid”, a afirmat Ciolacu într-o conferință de presă la Botoșani.

Liderul social-democrat a subliniat, de asemenea, că, în urma acestei acțiuni politice, PNL şi-a asigurat majoritatea în Parlament, cu susţinerea altor trei formaţiuni politice. „În acest moment, PNL are majoritate în Parlament, susţinut de către USR, PMP şi UDMR. Le urez succes la putere”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, însoţit de preşedintele Consiliului Naţional al PSD, dar şi de secretarul general al partidului, Paul Stănescu, au vizitat, sâmbătă după-amiază, şcoala din localitatea Şendriceni, reabilitată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Ulterior, liderii social-democraţi au avut o întâlnire la Dorohoi cu primarii PSD din Botoşani şi cu conducerea organizaţiei judeţene a partidului. De asemenea, aceştia au participat la lansare pachetului social pentru stimularea natalităţii pentru municipiul şi judeţul Botoşani, care a avut loc în parcul Primăriei municipiului Botoşani.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri