Marian Neacșu compară PSD condus de Liviu Dragnea cu PCR

Data actualizării: Data publicării:
marian neacsu adrian tutuianu exclusi CEX_PSD_000_INQAUM_Photos_George_Calin

Fostul secretar general al social-democraților, exclus din partid în ședința de luni a Comitetului Executiv al PSD, face o paralelă între modul în care este condus PSD de actualul președinte, Liviu Dragnea, și modul în care era condus Partidul Comunist Român.

marian neacsu adrian tutuianu exclusi CEX_PSD_000_INQAUM_Photos_George_Calin
Marian Neacșu (stânga) și Adrian Țuțuianu (dreapta), excluși luni din PSD. Sursă foto: INQUAM PHOTOS / George Călin

Dacă vă întrebați cum a decurs Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat de astăzi, vă propun să urmăriți o înregistrare video de la Congresul al 12-lea, al Partidului Comunist Român. Orice asemănare din păcate nu este întâmplătoare”, a scris Marian Neacșu, luni seară, pe contul său de Facebook.

Acesta mai arată că „PSD este și va rămâne partidul celor mulți, nu partidul unui om indiferent cum s-a numit sau cum se numește el”.

Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au fost excluși, luni, din PSD, într-o ședință CEx, adică a conducerii partidului. A fost o ședinţă cu miză mare pentru Liviu Dragnea. Liderii partidului s-au întâlnit pentru a discuta situaţia disidenţilor din partid, iar excluderile erau inevitabile, după cum avertizau apropiaţii lui Liviu Dragnea înainte de ședință.

Tot după CEx (ședința anterioară a Comitetului Executiv - n.r.) am sperat cu toții, în frunte cu mine, că după 2-3 zile de supărare oamenii încep să se apuce de treabă. Domnul Neacșu să își exercite efectiv funcția de secretar general și să acționeze conform statutului pentru organizarea partidului, pentru supravegherea organizațiilor, structurilor noastre județene, tot ceea ce are prevăzut ca și atribuții. Din păcate după acel CEx, dnul Neacșu nu a mai ajuns la Kiseleff și nu a mai făcut nicio acțiune de genul ăsta”, declara Dragnea, la finalul ședinței de luni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri